Kõik kategooriad

.

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

IRIS dokumendiskanner IRIScan Desk 5

Teid premeeritakse 165 punktiga

USB-toitega lauaarvuti kaameraskanner - skaneerib teie raamatud, dokumendid (lepingud, passid, joonised, aktid jne) ja salvestab kõik videole. Avastage uus, värske lähenemisviis skaneerimisele, mis on kõige tõhusamalt toimiv, kui kunagi varem nähtud.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
2 - 3 d.d.
199,74 €
2
  • store Kauba kättesaamine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime 2-3 tööpäeva jooksul


Toote detailid
459524

MPN
459524
Ühendusliides
USB
Garantii (kuud)
24

Konkreetsed viited

ean13
5420079900820
Kirjeldus
Scan books at top speed without constraints (max. A3)

Raamatute skaneerimine maksimaalse kiirusega ilma piiranguteta (max. A3)

IRIScan™ Desk skaneerib raamatuid muljetavaldava kiirusega: skaneerib ja ekspordib kahepoolse lehekülje ühevärviliseks PDF-formaadiks vaid kolme sekundiga. Tänu arukale pildi silumise ja servakorrektsiooni algoritmile saate täiuslikke tulemusi. See dokumendikaamera tuvastab automaatselt lehekülje

Innovative multi-camera video recording mode

Uuenduslik mitme kaameraga video salvestamise režiim

Lisaks skaneerimisele on sellel dokumendikaameral uuenduslik funktsioon: samaaegne mitme kaameraga videosalvestus. IRIScan™ Desk võimaldab salvestada skanneri pilti ja veebikaamera pilti ning heli samaaegselt. Kõik salvestatakse ühe ja sama videona ühel ekraanil. See on kasulik erinevatel eesmärkidel: e-õpe, kaugõpe, videotunnid... Eksportige video valitud formaati (.AVI, .MP4, .FLV, .WMV) ja jagage seda hõlpsasti. Kui valite IRIScan™ Deski, saate mitmekülgse skänneri, mille võimalused on sama mitmekesised kui teie vajadused!

Smart image processing for nearly perfect results.

Intelligentne pilditöötlus - peaaegu täiuslikud tulemused

Lõpetage köidetud dokumentide rikkumine: IRIScan™ Desk taastab teie raamatu iga lehekülje tasase välimuse (pildi silumise funktsioon). See dokumendikaamera täiustab teie dokumente, pakkudes muu hulgas järgmisi funktsioone: automaatne servade tuvastamine, automaatne kärpimine, pildikorrektsioon, sõrmede kustutamine, automaatne liikumise tuvastamine ja palju muud. Lõpetage ootamine, et lamekaaner lülituks sisse, ja lõpetage aja raiskamine dokumentide ja raamatute vaevarikkal korrastamisel, et saaksite neid skaneerida. Asetage need ükskõik kuhu IRIScan™ Deski alla - see loob täiesti sirged, lamedad ja loetavad failid igal ajal, sekundi murdosa jooksul!

Wide choice of export formats and automatic document cropping

Lai valik ekspordivorminguid ja automaatne dokumendi kärpimine

"IRIScan™ Desk on varustatud OCR (optilise märgituvastusega). See võimaldab dokumendikaameral ära tunda enam kui 130 keelt (sealhulgas araabia, hiina ja heebrea keelt). OCR säilitab dokumendi kujunduse, võimaldades samal ajal selle redigeerimist. Kasutage laia valikut ekspordivorminguid: JPG, PDF, TXT, JPG+XLS, JPG+TXT. Lisaks sellele tunneb IRIScan™ Desk ära, kui kaamera all on mitu dokumenti: nende servad tuvastatakse suure täpsusega. Seejärel kärbitakse need dokumendid ja salvestatakse eraldi failidena või mitte, et saavutada muljetavaldav skaneerimistulemus.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted