Kõik kategooriad

.

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

Epson WorkForce DS-870 dokumendiscanner

Teid premeeritakse 673 punktiga

Looge parem ärikeskkond maailma juhtiva dokumendiscanneriga. Kui vajate suure skaneerimismahu ja dokumentide terviklikkust, pakub WorkForce DS-870 tänu oma lihtsatele funktsioonidele suurepäraseid tulemusi ja annab dokumendihalduse teie kätte. 100-leheline automaatne dokumendisöötja ja kiirus 65 lehte/min.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
2 - 3 d.d.
815,32 €
0


Võtke meiega ühendust tarneaegade kohta Teavitage

Toote detailid
#B11B250401

MPN
B11B250401
Ühendusliides
USB
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
600 x 600
Garantii (kuud)
12
Formaat
A4 A5 A6 B4 B5 B6
Skaneerimiskiirus (ipm)
65 ppm
Kahesuunaline skaneerimine
Jah
Mõõtmed
296‎ x 169 x 167 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Täielik
AC adapter, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), Pagrindinis įrenginys, Maitinimo kabelis, Pastatymo instrukcija, USB kabelis, Warranty card

Konkreetsed viited

ean13
8715946660813
Kirjeldus

Maht ja kiirus

Tänu 100-lehilisele automaatsele dokumendisööturile (ADF), skaneerimiskiirusele 65 lehte minutis või 130 p/min ja automaatse söötmisega pidevskaneerimisrežiimile saab WorkForce DS-870 töö kiiresti ja tõhusalt tehtud. Kiire USB 3.0 koos TWAIN-, WIA- ja ISIS-draiveritega, mis tagab parema ühilduvuse dokumendihaldussüsteemidega.

Tõhus dokumendihaldus

Kasutajad ei pea enam muretsema eri tüüpi skaneeritavate dokumentide pärast - skanner tunneb ära kõige laiema hulga dokumente alates 27 g/m2 kuni 413 g/m2 ja töötab pikkade lehtede režiimis (kuni 6 096 mm). Aeglases režiimis töötavad rullid aeglasemalt, vähendades dokumentide hõõrdumist ja lihtsustades kergesti rebenevate või kahjustatud dokumentide skaneerimist, ilma et see suurendaks kirje suurust. Aktiivne eraldusrullisüsteem takistab topelt söötmist ja tagab, et lehe iga nurk saab skaneeritud. Topelt söötmise tuvastamise vahelejäämise tuvastamise funktsioon (DFDS) võimaldab skannida keerulisi andmekandjaid, näiteks ümbrikke või liimitud lehtedega dokumente.

Pildiparandus- ja dokumendihaldustarkvaraEpson Scan 2.0 tarkvara pakub lihtsat pilditöötlust selliste funktsioonidega nagu moonutuse korrigeerimine ja automaatne pööramine, Document Capture Pro on lihtne lahendus elektrooniliste dokumentide skaneerimiseks ja salvestamiseks ühe nupuvajutusega.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted