Kõik kategooriad

.

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

Epson WorkForce DS-730N dokumendiscanner

Teid premeeritakse 358 punktiga

Ühendage oma ettevõte selle odava ja väga tõhusa eraldiseisva võrguskanneriga. See on nutikas valik äridokumentide haldamiseks, pakkudes võimalust skannida ja saata teavet eri kohtadesse - skannitud teabe salvestamine, teisendamine ja levitamine kogu teie organisatsioonis ühe nupuvajutusega. Suure mahutavusega 100-leheline automaatne dokumendisöötja ja kahepoolne skannimine.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
2 - 3 d.d.
433,39 €
0


Võtke meiega ühendust tarneaegade kohta Teavitage

Toote detailid
B11B259401

MPN
B11B259401
Ühendusliides
LAN USB WiFi
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
600 x 600
Garantii (kuud)
12
Formaat
A4 A5 A6 B4 B5 B6 Plastikinės kortelės Vokas
Skaneerimiskiirus (ipm)
40 ppm
Kahesuunaline skaneerimine
Jah
Mõõtmed
296‎ x 169 x 167 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Täielik
AC adapter, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), Pagrindinis įrenginys, Maitinimo kabelis, Pastatymo instrukcija, USB kabelis, Warranty card

Konkreetsed viited

ean13
8715946678283
Kirjeldus

Jaga edasi

Skaneerimine ja saatmine e-posti, kausta, FTP, SFTP, pilveteenuste ja Microsofti rakenduste kaudu ühe nupuvajutusega. Sisseehitatud 1,44-tollise värvilise LCD-ekraaniga juhtpaneeli ja kolme eraldi ülesandepaneli nuppu on lihtne ja hõlpsasti kasutatav. See võimaldab valida õige projekti ja saata dokumendid kohe õigesse kohta, nii et digitaalsed failid on kättesaadavad mitmes osakonnas ja asutuses.

Kõrge tootlikkus

Suure mahutavusega 100-leheline automaatne dokumendisöötja ja kahepoolne skannimine kiirusega kuni 40 lk/min või 80 lk/min võimaldavad teil kiiresti ja lihtsalt ning minimaalse kasutajapoolse sekkumisega salvestada suuri projekte ühe failina.

Smart

Võta kontrolli alla hulk nutikaid funktsioone, sealhulgas ultraheliandurid ja paberikaitse. Aeglane režiim võimaldab teil jäädvustada keerulist materjali, vähendades rulli kiirust ilma faili suurust suurendamata. Topelt söötmise vahelejäämise tuvastamine tähendab, et isegi keerulisi dokumente, näiteks ümbrikke ja kleepsu sisaldavaid dokumente, saab kiiresti töödelda.

Usaldusväärne

Paberikaitse, topeltsöötmise hoiatus ja mustuse tuvastamine tagavad, et kvaliteetseid digipilte jäädvustatakse täpselt ja täpselt - alates 27 g/m2 kuni 413 g/m2.Aktiivne eraldusrullisüsteem ja printeri sees olevad andurid aitavad kaitsta topeltsöötmise eest ja tagavad, et iga leht on skannitud.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted