Kõik kategooriad

.

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

Epson FastFoto FF-680W dokumendiskanner

Teid premeeritakse 476 punktiga

Väärtuslikud perefotosid ei tohiks kaduda tolmunud kastidesse - neid tuleks jagada pere ja sõpradega. On olemas kiire ja lihtne lahendus - FastFoto FF-680W koos kaasasoleva tarkvaraga. See Wi-Fi-skanner koos automaatse sööturiga suudab kiiresti digiteerida isegi suurima koguse perefotosid. Tänu muljetavaldavatele automaatsetele funktsioonidele on teie fotod täiustatud ja jagamiseks valmis vaid paari klõpsuga.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
2 - 3 d.d.
577,15 €
1
  • store Kauba kättesaamine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime 2-3 tööpäeva jooksul


Toote detailid
B11B237401

MPN
B11B237401
Ühendusliides
USB
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
600 x 600
Garantii (kuud)
12
Formaat
A4
Skaneerimiskiirus (ipm)
45 ppm
Kahesuunaline skaneerimine
Jah
Mõõtmed
296‎ x 169 x 176 mm (Plotis x Gylis x Aukštis)
Täielik
Naudotojo vadovas CD, Pagrindo plėvelė, Tvarkyklės ir pagalbinės programos (CD), External AC power adapter with power cord, Pagrindinis įrenginys, Greitos darbo pradžios vadovas, USB kabelis

Konkreetsed viited

ean13
8715946654270
Kirjeldus

Kiire ja tõhus

Fotode digiteerimine ei pea olema keeruline ega aeganõudev - see automaatne söötur suudab skaneerida kuni 30 fotot 30 sekundiga. Skaneerige tavalisi, ruudukujulisi, panoraam- ja kiirfotosid alates 9 x 13 cm kuni 21 x 91 cm (panoraam). Ja intelligentne teadmine, millal tuleb skaneerida foto teine pool, aitab jäädvustada erilisi käsitsi kirjutatud märkmeid.

Tuhandete fotode kiire ja lihtne töötlemine

Kuigi saate oma fotosid käsitsi muuta, on olemas ka muljetavaldav hulk automaatseid funktsioone, mis võimaldavad teil oma fotosid jagamiseks ette valmistada. Nende hulka kuuluvad kärpimine, pööramine, taastamine ja pleekinud värvide, kontrasti ja värviparanduse esiletõstmine. Samuti saate valida, kas soovite automaatselt salvestada parandatud ja originaalskaneeritud versioonid - see on suurepärane võimalus, kui soovite saada muutmata varukoopiaid.

Lihtne failide jagamine ja salvestamine

Valige failitüüp, mis sobib teie vajadustele kõige paremini: väikesed ja hõlpsasti jagatavad JPEG-dokumendid või suured TIFF-dokumendid maksimaalse pildikvaliteedi saavutamiseks. FastFoto tarkvara abil saate pilte jagada e-posti teel ja laadida pilte automaatselt üles pilveteenustesse nagu Dropbox ja Google Drive.

Mitmekülgne

Saate arhiveerida seeria ühe- või kahepoolseid dokumente kiirusega 45 lk/min, vertikaalselt kuni A4, sealhulgas panoraampilte. Ja tänu OCR-tarkvarale saab skaneeritud dokumente redigeerida Wordis või Excelis ja otsida PDF-dokumentides.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted