Kõik kategooriad

.

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

Epson Perfection V850 lamevoodiga dokumendiscanner

Teid premeeritakse 997 punktiga

Professionaalsed fotograafid ja tõsised amatöörid saavad nüüd oma filme ja fotosid kvaliteetseteks digitaalpiltideks konverteerida.

Tänu täiustatud suure ribalaiusega optikale, mis tagab parema pildikvaliteedi ja kiirema skannimise, suudab V850 Pro teisendada mitmesuguseid meediume ja filmiformaate professionaalse kvaliteediga digitaalseteks piltideks. See suure jõudlusega 6400 dpi skanner ei vaja praktiliselt mingit soojendusaega, suudab automaatselt eemaldada tolmu ja kriimustused ning on varustatud kahe kvaliteetse filmihoidja komplektiga.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
2 - 3 d.d.
1 207,19 €
1
  • store Kauba kättesaamine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime 2-3 tööpäeva jooksul


Toote detailid
B11B224401

MPN
B11B224401
Ühendusliides
USB
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
6,400x 9,600 taškai colyje
Garantii (kuud)
24
Formaat
A4
Mõõtmed
503‎ x 308 x 152 mm

Konkreetsed viited

ean13
8715946538167
Kirjeldus

Resolutsiooni valik

"V850 Pro on varustatud kahe objektiiviga süsteemiga, mis valib automaatselt optimaalse objektiivi ja tagab fotode skannimisel kuni 4800 dpi optilise eraldusvõime ja filmihoidjatega skannimisel kuni 6400 dpi optilise eraldusvõime.

Skaneeri mis tahes allikast

Skaneerige suure hulga filmiformaate särava selgusega tänu paremale kvaliteedile, mis tuleneb reguleeritava kõrgusega filmihoidikutest ja jäigast konstruktsioonist. "V850 Pro" toetab ka kuni 8x10-tolliseid filme, kui need asetatakse otse skanneri klaasile.

Kõrge tootlikkus

"Epsoni ReadyScan LED-valgusallikas soojeneb vähem kui ühe sekundiga, nii et saate skannimist peaaegu kohe alustada. Kaks filmihoidikute komplekti tähendavad, et saate teise originaalide komplekti skaneerimiseks valmis panna, kui esimene veel skaneerib.

Puhastab pildid

"Digital ICE Technologies eemaldab automaatselt sellised ebatäiused nagu tolm, juuksed, kriimustused ja sõrmejäljed nii filmidelt kui ka fotodelt, et taastada piltide endine ilu minimaalse vaevaga.

Õige toon

Saate kasu suurepärasest tonaalsest reproduktsioonist optilise tihedusega 4,0 DMax. "V850 Pro suudab määrata originaali täpse toonivahemiku, nii et pildi kõige heledamad ja tumedamad alad on täpselt reprodutseeritud, mis tagab muljetavaldava detailsuse ja dünaamilise ulatuse.

Professionaalne tarkvara

Lisaks Epson Scanile on V850 Pro varustatud SilverFast SE Plus 8 ja i1 Scanneri tarkvaraga, mis pakub täiustatud professionaalseid skannimisfunktsioone.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted