Kõik kategooriad

.

Viimased postitused

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

Printer Epson WorkForce Pro WF-C5390DW, A4, Wi-Fi

Tegemist on väikese töörühma printeriga, mis sobib ideaalselt ärikeskkondadesse alates väikestest kontoritest kuni suurte ettevõteteni. Ideaalne neile, kes on tavapäraselt kasutanud laserprintereid ja soovivad vähendada kulusid, suurendada tootlikkust ja vähendada seisakuid, samuti vähendada keskkonnamõju ja parandada oma ettevõtete sotsiaalse vastutuse mainet.

Kohaletoimetamine Hind Kogus


Võtke meiega ühendust tarneaegade kohta Teavitage

Toote detailid
#C11CK25401

MPN
C11CK25401
Eesmärk
Väikeettevõtete jaoks
Trükkimismeetod
Tindiprits
Värvitrükk
Jah
Mustvalge printimise kiirus
25ppm
Värvilise trükkimise kiirus
25ppm
Prindiformaat
A4
Skaneeri
Ei
Paberkandjal
Ei
Dupleksne printimine
Jah
Faks
Ei
Ühendusliides
LAN USB WiFi
Standardne söötmisvõimsus (lehed)
150
Fotode printimine
Jah
Trüki eraldusvõime (dpi)
4,800 x 1,200
Garantii (kuud)
12
Mõõtmed

Konkreetsed viited

ean13
8715946703510
Kirjeldus

"Epson WorkForce Pro WF-C5390DW on võimeline printima kuni 34 lehekülge minutis (lk/min) mustvalgelt ja värviliselt, mis teeb sellest ideaalse seadme ettevõtetele, kes vajavad kiiret ja tõhusat printimist. Printer sisaldab ka 250-lehelist paberisalve ja 80-lehelist mitmeotstarbelist salve, mis mõlemad sobivad suure mahuga printimiseks. Lisaks on WF-C5390DW standardvarustuses automaatne kahepoolne printimine, mis aitab vähendada paberijäätmeid ja -kulusid.

Paljud täiustatud funktsioonid

Epson WorkForce Pro WF-C5390DW on täis täiustatud funktsioone, sealhulgas Wi-Fi Direct, mis võimaldab kasutajatel kiiresti ja lihtsalt printeriga ühenduda ilma ruuterit kasutamata. Printer toetab ka AirPrinti ja Epson Connecti, mis teeb dokumentide ja fotode printimise nutitelefonist või tahvelarvutist lihtsaks. See on ideaalne, kui olete töölauast eemal, kuid soovite printida dokumente.

Epson WorkForce Pro WF-C5390DW on varustatud ka Epsoni uusima PrecisionCore-tindipritsetehnoloogiaga, mis tagab kvaliteetsed, teravate detailide ja elujõuliste värvidega väljatrükid. Sellel printeril on ka suure võimsusega tindikassetid, mis suudavad printida kuni 10 000 lehekülge mustas ja 5000 lehekülge värvilises värvitrükis*. See aitab vähendada tindikulu ja vähendada jäätmeid.

Sobib ideaalselt igale ettevõttele

Epson WorkForce Pro WF-C5390DW A4 värviline tindiprinter on ideaalne valik ettevõtetele, kes vajavad usaldusväärset, kuluefektiivset ja tõhusat printerit. Selles printeris on Epsoni uusim PrecisionCore-tindiprinteritehnoloogia, mille tulemuseks on iga kord kvaliteetsed väljatrükid. Kõrge printimiskiirus, suure mahutavusega tindikassetid ja hulk täiustatud ühenduvusfunktsioone muudavad selle printeri ideaalseks kasutamiseks igas kontoris.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted