Kõik kategooriad

.

.

Printer HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw

0,00 €

Suure jõudlusega A4-värviline multifunktsionaalne laserprinter, mis muudab printimise, skannimise ja kopeerimise kogemuse revolutsiooniliselt. See kiire töökeskkonna nõudlike vajaduste rahuldamiseks loodud printer pakub erakordset kiirust, suurepärast printimiskvaliteeti ja laia valikut ühendusvõimalusi.

Kohaletoimetamine
  • 2 - 3 d.d.
  • 4 - 6 d.d.
Kogus
Teavitage
  • store Saabumine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) kuni kella 17.00-ni.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime ühe tööpäeva jooksul.
0,00 €

Printer HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw

Seotud tooted
Toote detailid
#4RA83F#B19

MPN
4RA83F#B19
Eesmärk
Suurettevõtete jaoks
Trükkimismeetod
Laser
Värvitrükk
Jah
Mustvalge printimise kiirus
33 ppm
Värvilise trükkimise kiirus
Prindiformaat
A4
Skaneeri
Jah
Paberkandjal
Jah
Dupleksne printimine
Jah
Faks
Ei
Ühendusliides
LAN USB WiFi
Standardne söötmisvõimsus (lehed)
250
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
600 x 600
Toetatav operatsioonisüsteem
Linux OS X Windows 7 Windows 8 Windows 10 Windows 11
Trüki eraldusvõime (dpi)
600 x 600
Garantii (kuud)
24
Mõõtmed
Automaatne dokumendisöötja (ADF)
Jah

Konkreetsed viited

Kirjeldus

Kiire töö

HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw prindib kiire ja tõhusa dokumenditrükkimise jaoks muljetavaldava kiirusega kuni 35 lehekülge minutis ühevärvilisena ja kuni 33 lehekülge minutis värvilisena. Olenemata sellest, kas trükite aruandeid, turundusmaterjale või olulisi äridokumente, võite sellele printerile loota, et see annab teravaid ja professionaalseid tulemusi.

HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw prindib kuni 600 x 600 dpi maksimaalse printimislahutusega teravat teksti ja elavaid, tõetruud värve. Teie dokumendid on nii üksikasjalikud ja selged, et need jätavad publikule püsiva mulje. Automaatne kahepoolne printimine suurendab veelgi tootlikkust ja aitab teil paberkulusid kokku hoida.

Mitmekülgsed ühendusvõimalused

Ühendamine on lihtne - USB-, võrgu-, traadita, Wi-Fi Direct- ja Bluetooth-variandid. Olenemata sellest, kas eelistate juhtmega ühendust või traadita printimise mugavust, see printer annab teile paindlikkuse, mida vajate printimiseks erinevatest seadmetest. See on ühilduv Windowsi ja Maci operatsioonisüsteemidega ja integreerub hõlpsasti teie olemasolevasse töökorraldusse.

Intuitiivne puuteekraan ja paberi käsitsemine

4,3-tolline värviline puuteekraan lihtsustab navigeerimist ning võimaldab hõlpsasti juurdepääsu printeri funktsioonidele ja seadetele. HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw on varustatud ka 50-lehelise mitmeotstarbelise salvega ja 250-lehelise sisestussalvega, nii et saate hõlpsasti hakkama erinevate paberitüüpide ja -mõõtudega. 1200 MHz protsessor ja 512 MB muutmälu tagavad sujuva töö ka keeruliste printimistööde puhul.

Suurendage tootlikkust HP Color LaserJet Pro MFP 4302dw abil. Selles multifunktsionaalses laserprinteris on ühendatud kiire jõudlus, suurepärane printimiskvaliteet ja mitmekülgne ühenduvus, et vastata tänapäeva töökohtade nõudmistele. Kogege selle usaldusväärse ja funktsionaalselt rikkaliku printeriga tõhusa printimise, skaneerimise ja kopeerimise võimsust.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted