Kõik kategooriad

.

.

Printer HP LaserJet Enterprise M507x

Teid premeeritakse 630 punktiga

Tänu kõrgekvaliteedilisele A4 ühevärvilisele printimisele kiirusega kuni 43 lehekülge minutis, kahele suure mahutavusega 550-lehelisele paberisalvele ja valikulisele multifunktsionaalsele salvele on HP LaserJet Enterprise M507x ideaalne printimispartner, et pidada sammu tiheda kontori nõudmistega.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
2 - 3 d.d.
762,98 €
1
  • store Kauba kättesaamine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime 2-3 tööpäeva jooksul


Seotud tooted
Toote detailid
#1PV88A#BGJ

MPN
1PV88A#B19
Eesmärk
Suurettevõtete jaoks
Trükkimismeetod
Laser
Värvitrükk
Ei
Mustvalge printimise kiirus
43 ppm
Prindiformaat
A4
Dupleksne printimine
Jah
Ühendusliides
LAN USB WiFi
Standardne söötmisvõimsus (lehed)
550
Trüki eraldusvõime (dpi)
1,200 x 1,200
Garantii (kuud)
24
Mõõtmed

Konkreetsed viited

Kirjeldus

Vähendatud kulud ja energiakulu

Iga HP LaserJet-seeria printer on loodud nii, et see oleks tõhusam kui selle protsessor. Kombineerides väiksema energiatarbimise HP EcoSmart Black Toneriga, on tulemus hea nii keskkonnale kui ka teie kasumile. Valikulised suure tootlikkusega toonerikassetid võimaldavad printida kuni 20 000 lehekülge ühe kassetiga*.

Kiire ja mugav printimine

Kui teil on HP LaserJet Enterprise M507x kõrval, saate kõik oma igapäevased dokumendid kiiresti ja mugavalt välja printida. Kuna printimiskiirus on kuni 43 lehekülge minutis ja esimese lehekülje printimise aeg on vaid 5,9 sekundit, ei pea te tähtsaid äridokumente kunagi kaua ootama. Samal ajal säästab automaatne kahepoolne printimine aega ja vähendab paberikasutust, samas kui kaks 550-lehelist sisestussalve ja 100-leheline mitmeotstarbeline paberisalv tagab, et see printer on kohandatud vastama hõivatud kontorite nõudlikele vajadustele.

Trükkimine mobiilseadmetest ja pilvest

Prindi peaaegu kõikjalt, mis tahes seadme abil. HP LaserJet Enterprise M507x ühildub paljude mobiilsete ja pilvandmetöötluse printimistehnoloogiatega, sealhulgas toetab AirPrinti, HP ePrinti, Mopria ja WiFi Directi.

Võimsad funktsioonid teie käeulatuses

Suur 10,9 cm suurune värviline puuteekraan võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõikidele printeri funktsioonidele ja muudab suure töökoormusega toimetuleku lihtsamaks kui kunagi varem. HP printeritel on ka ühed valdkonna tugevaimad turvaelemendid ning need kaitsevad automaatselt uusimate turvaohtude eest ja kohanevad nendega. HP LaserJet Enterprise M507x abil saate keskenduda rohkem äritegevusele ja muretseda vähem turvalisuse pärast.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted