Kõik kategooriad

.

.

Printer Brother MFC-J6940DW, A3

Teid premeeritakse 333 punktiga

Kiire automaatne kahepoolne A3 printimine 2 x 250 A3 paberisalve, 100-leheline A3 käsitsi sisestatav salv, suur 8,8 cm värviline puuteekraan, A3/A4 kahepoolne skannimisvõimalus ja NFC-funktsioon. Vastab väikeste kontorite ja ärirühmade nõudlikele vajadustele.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
4 - 6 d.d.
403,30 €
4
2 - 3 d.d.
403,30 €
1


Seotud tooted
Toote detailid
#MFCJ6940DWRE

MPN
MFCJ6940DWRE1
Eesmärk
Kodukasutajatele ja väikeettevõtetele
Trükkimismeetod
Tindiprits
Värvitrükk
Jah
Mustvalge printimise kiirus
28 ppm
Värvilise trükkimise kiirus
28 ppm
Prindiformaat
A3 A4
Skaneeri
Jah
Paberkandjal
Jah
Dupleksne printimine
Jah
Faks
Jah
Ühendusliides
LAN USB WiFi
Fotode printimine
Jah
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
1,200 x 2,400
Trüki eraldusvõime (dpi)
4,800 x 1,200
Garantii (kuud)
36
Kahesuunaline skaneerimine
Jah
Automaatne dokumendisöötja (ADF)
Jah

Konkreetsed viited

ean13
4977766817998
Kirjeldus

Professionaalne A3 MFC-J6940DW multifunktsionaalne printer on loodud kestma ja vastama nõudlike väikekontorite ja ärirühmade vajadustele.

A3-võime võimaldab teil hõlpsasti printida mitmesuguseid A3- ja A4-värvilisi dokumente, tagades kvaliteetse ja kiire printimise koos madalate jooksvate kuludega. See multifunktsionaalne seade pakub printimis-, kopeerimis-, skaneerimis- ja faksimisfunktsioone. Prindite juhtmevabalt oma töökohast, koosolekuruumist või mobiilseadmest. Near Field Communication (NGC) võimaldab teil puudutada ja printida otse oma mobiilseadmest.

Žmonės prie stalo

Prindi suuremas formaadis

Tehke oma dokumendid meeldejäävamaks, printides need A3-formaadis. A3-värvitrükkimise võimaluste abil paistavad teie olulised koolitusmaterjalid või esitlusdokumendid silma ja neid on kergem käsitleda, et äratada lugeja huvi. A3-formaadis dokumentide printimine kodus aitab teil paremini toime tulla tööde tähtaegadega ja laiendada oma haaret.

MFC-J6940DW võimaldab printida ka A3-paberi mõlemale küljele.

Moteris dirbanti su kompiuteriu

Töötage alati internetis

MFC-J6940DW kasutamiseks ei ole vaja lihtsalt istuda oma laua taga või isegi printeri lähedal. Tänu mitmesugustele ühendusvõimalustele saate printida ükskõik kust kontoris/kodus - ja isegi mobiiltelefonist juhtmevabalt või lähiväljaühenduse kaudu.

Brother Mobile Connecti rakenduse allalaadimisega saate juurdepääsu paljudele funktsioonidele alates printimistööde saatmisest kuni tinditaseme kontrollimise ja vajaduse korral kulumaterjalide tellimiseni.

Spausdintuvas baltame fone

Suurendage oma printimiskiirust uue Brother MAXIDRIVE printimistehnoloogiaga

Uus suure jõudlusega prindipea võimaldab teil äridokumentide printimisel oluliselt suurendada printimiskiirust ja säästa aega. Mitte ainult kiirus ei ole suurenenud, vaid see uus prindipea on väga vastupidav ja prindib äärmiselt kõrge kvaliteediga, nii et teie prinditulemused on professionaalsed.

Spausdintuvas baltame fone

Ehitatud kestma

Teil on vaja seadet, mida saate usaldada. Need professionaalsed A3 MFP-d on loodud töökindlateks äriseadmeteks, mis pakuvad kiiret, turvalist ja professionaalset kvaliteeti, et rahuldada teie kasvavaid ärivajadusi.

Atidarytas skaitytuvas

Skaneerimistehnoloogia töövoo parandamiseks, isegi kaugtöö puhul

Multifunktsionaalse seadmena teeb MFC-J6940DW palju enamat kui ainult printimine. Näiteks võivad olemasolevad skaneerimisvõimalused märkimisväärselt suurendada teie tootlikkust kodus. Töövoogude kiirendamiseks saate skaneerida värviliselt või mustvalgelt mitmesse sihtkohta suure kiirusega.

chat Kommentaarid (2)
Hinne
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted