Kõik kategooriad

.

.

Printer Brother MFC-J5340DW, A3

Teid premeeritakse 162 punktiga

A3-variant võimaldab printida ilma probleemideta mitmesuguseid A3- ja A4-värvilisi dokumente, tagades kõrge kvaliteedi, suure printimiskiiruse ja madalad jooksvad kulud.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
1 - 2 d.d.
196,17 €
8


Seotud tooted
Toote detailid
#MFCJ5340DW

MPN
MFCJ5340DWRE1
Eesmärk
Kodukasutajatele ja väikeettevõtetele
Trükkimismeetod
Tindiprits
Värvitrükk
Jah
Mustvalge printimise kiirus
22 ppm
Värvilise trükkimise kiirus
20 ppm
Prindiformaat
A3 A4
Skaneeri
Jah
Paberkandjal
Jah
Dupleksne printimine
Jah
Faks
Jah
Ühendusliides
LAN USB WiFi
Standardne söötmisvõimsus (lehed)
250
Skaneerimise eraldusvõime (dpi)
600 x 600
Trüki eraldusvõime (dpi)
4,800 x 1,200
Garantii (kuud)
36
Kahesuunaline skaneerimine
Jah
Automaatne dokumendisöötja (ADF)
Jah

Konkreetsed viited

ean13
4977766817790
Kirjeldus

Professionaalne A3 MFC-J5340DW multifunktsionaalne printer on loodud kestma ja vastama nõudlike väikekontorite ja ärirühmade vajadustele.

A3-variant võimaldab printida ilma probleemideta mitmesuguseid A3- ja A4-värvilisi dokumente, tagades kõrge kvaliteedi, suure printimiskiiruse ja madalad jooksvad kulud. See multifunktsionaalne seade pakub printimis-, kopeerimis-, skaneerimis- ja faksimisfunktsioone. Prindite juhtmevabalt oma töökohast, koosolekuruumist või mobiilseadmest.

Žmonės prie stalo

Prindi suuremas formaadis

Tehke oma dokumendid meeldejäävamaks, printides need A3-formaadis. A3-värvitrükkimise võimaluste abil paistavad teie olulised koolitusmaterjalid või esitlusdokumendid silma ja neid on kergem käsitleda, et äratada lugeja huvi. A3-formaadis dokumentide printimine kodus aitab teil paremini toime tulla tööde tähtaegadega ja laiendada oma haaret.

Moteris dirbanti su kompiuteriu

Töötage alati internetis

MFC-J5340DW kasutamiseks ei ole vaja lihtsalt laua taga või isegi printeri lähedal istuda. Tänu mitmetele ühendusvõimalustele saate printida ükskõik kust kontoris/kodus - ja isegi mobiiltelefonist juhtmevabalt.

Brother Mobile Connecti rakenduse allalaadimisega saate juurdepääsu paljudele funktsioonidele alates printimistööde saatmisest kuni tinditaseme kontrollimise ja vajaduse korral kulumaterjalide tellimiseni.

Spausdinimo galvutės struktūra

Suurendage oma printimiskiirust uue Brother MAXIDRIVE printimistehnoloogiaga

Uus suure jõudlusega prindipea võimaldab teil äridokumentide printimisel oluliselt suurendada printimiskiirust ja säästa aega. Mitte ainult kiirus ei ole suurenenud, vaid see uus prindipea on väga vastupidav ja prindib äärmiselt kõrge kvaliteediga, nii et teie prinditulemused on professionaalsed.

Spausdintuvas baltame fone

Ehitatud kestma

Teil on vaja seadet, mida saate usaldada. Need professionaalsed A3 MFP-d on loodud töökindlateks äriseadmeteks, mis pakuvad kiiret, turvalist ja professionaalset kvaliteeti, et rahuldada teie kasvavaid ärivajadusi.

Atidarytas skaitytuvas

Skaneerimistehnoloogia töövoo parandamiseks, isegi kaugtöö puhul

Multifunktsionaalse seadmena teeb MFC-J5340DW palju enamat kui ainult printimine. Näiteks võivad olemasolevad skaneerimisvõimalused märkimisväärselt suurendada teie tootlikkust kodus. Tööprotsessi kiirendamiseks saate skaneerida värviliselt või mustvalgelt mitmesse sihtkohta suure kiirusega.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted