Kõik kategooriad

.

.

  Privaatsuspoliitika

(Isikuandmete turvalisus on meie jaoks üks olulisemaid asju)

  Ostu-müügi eeskirjad

(Palun lugege Print+ ostu-müügieeskirju)

  Tagastamistingimused

(Palun lugege tähelepanelikult tagasimaksetingimusi. Kui teil on küsimusi, võtke meiega ühendust)

OEM Brother TZE-S251, 24mm x 8m (valge/must)

20,30 €

Teid premeeritakse 16 punktiga

See must-valge teip on kaetud patenteeritud lamineeritud kattega ja on vastupidav ka kõige ekstreemsemates tingimustes. Originaalne Brother Tze-S251 märgistuslint kleebib tänu eriti tugevale liimile väga hästi, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks tekstuursetel pindadel, näiteks metallkappidel ja reljeefsetel plastmassidel. Ühildub P-touch sildiprinteritega.

Kogus
Teavitage

Võtke meiega ühendust tarneaegade kohta
20,30 €

OEM Brother TZE-S251, 24mm x 8m (valge/must)

Toote detailid
Kirjeldus

See Brother Tze-S251 märgistuslint, mis on valmistatud rangelt testitud, et muuta see võimalikult usaldusväärseks. Mustad tähed valgel taustal on kaetud patenteeritud lamineeritud kattega, mis tagab hea haardumise ja säilivuse ning on vastupidavad äärmuslikele temperatuuridele, päikesevalgusele, veele, kemikaalidele ja kriimustustele.

Kui tavalised liimitavad P-touch TZe etiketid on uskumatult vastupidavad, siis see eriti tugev liimitav TZe-S251 24 mm laiusega teip on veidi pehmem, mistõttu seda on lihtsam kanda tekstuursetele pindadele ja see kestab kauem.

See tähendab, et see originaalne Brother Tze-S251 teip sobib ideaalselt pindadele, kus on vaja täiendavat liimitugevust - metallkappidele, reljeefsetele plastikpindadele ja muudele ebatasastele pindadele.

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted