Kõik kategooriad

.

.

Epson ColorWorks C3500 kleebisprinter

2 000,00 €

Teid premeeritakse 1652 punktiga

C3500 on loodud selleks, et aidata teie ettevõttel printida mitmesuguseid värvilisi etikette, pileteid, silte ja muud. Üksikute pigmendivärvipadrunitega on võimalik printida kuni 103 mm/sek. Kõik see pakub kuluefektiivsust kohandatud etikettide printimisel.

*Toode tuleb ette tellida

Kogus
  • store Saabumine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) kuni kella 17.00-ni.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime ühe tööpäeva jooksul.
2 000,00 €

Epson ColorWorks C3500 kleebisprinter

Seotud tooted
Toote detailid
#C31CD54012CD

Ühendusliides
LAN USB
Garantii (kuud)
12
Trükkimise laius
Mõõtmed
Täielik

Konkreetsed viited

Kirjeldus

ColorWorks C3500 seeria

ColorWorks C3500 (TM-C3500) abil saate printida mitmesuguseid värvilisi etikette, pileteid või kaarte, olenemata sellest, kas teil on vaja printida sildid, piletid või kaardid. Printer trükib kiirusega kuni 103 mm/sekundis ja kasutab üksikuid pigmenttindikassette. See säästab raha, sest teie ettevõte ei pea enam ostma etiketitrükiteenust.

Trükkige oma etiketid

ColorWorks C3500 (TM-C3500) abil saate hõlpsasti luua ja printida oma kujundatud värvilisi etikette. Kas on vaja trükkida värviliste logode ja piltidega pakendietikette või triipkoodide ja tooteinformatsiooniga pileteid ja ID-kaarte? Seda kõike saate teha ühe printeriga. See aitab teil ka järgida kemikaalide rahvusvahelisi GHS-märgistusjuhiseid, printides etikette ainult vajaduse korral ja ilma eeltrükitud mallideta.

Kõrge kvaliteet ja vastupidavus

Eraldi pigmenttindikassettide abil saate luua kiiresti kuivavaid, selgeid etikette, mis on määrdumiskindlad, veekindlad ja tuhmumiskindlad. Teie etiketid näevad suurepärased välja, sest pigmenttint on väga vastupidav ja kauakestev, nii et seda saab kasutada mitmesugustes keskkondades.

Lihtsalt kasutatav 4-värviline sildiprinter

Saate hõlpsasti printida paljudele erinevatele materjalidele, sealhulgas matile ja läikivale paberile ja kile. See tähendab, et saate luua soovitud sildid. LCD-ekraan näitab tinditasemeid ja printeri olekuteavet, lisaks on kõik juhtimisseadmed esiküljel ja tarkvara on lihtne konfigureerida, nii et saate printerit kasutada ilma spetsiaalse väljaõppeta.

Madalamad kulud

See etiketiprinter kasutab individuaalseid pigmendivärvi kassette, mis tagab madalad etiketikulud, kuna välja tuleb vahetada ainult kasutatud värvi kassett.

Mõõtmed:310 x 283 x 261 mm (laius x sügavus x kõrgus)

chat Kommentaarid (0)
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted