Kõik kategooriad

.

.

Brother PT-H110 kleebisprinter

Teid premeeritakse 24 punktiga

Luua ja printida vastupidavaid etikette, kasutades sisseehitatud klaviatuuri ja graafilist ekraani. See täisfunktsionaalne etiketiprinter trükib kuni 12 mm laiad vastupidavad sildid. Valige erinevate kirjastiilide, kirjastiilide, raamide ja sümbolite hulgast, et luua teie vajadustele vastavad etiketid.

Kohaletoimetamine Hind Kogus
4 - 6 d.d.
29,52 €
20
2 - 3 d.d.
29,52 €
19
  • store Kauba kättesaamine kauplus (A.J. Greimo g. 77, Šiauliai) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • store Kauba kättesaamine store (Eigulių g. 2, LT-03150 Vilnius) 1-2 tööpäeva jooksul.
  • local_shipping Me tarnime 2-3 tööpäeva jooksul


Seotud tooted
Toote detailid
#PTH110

MPN
PTH110ZW1
Tingimus
Uus
Eesmärk
Suurettevõtete jaoks Väikeettevõtete jaoks
Trükkimise laius
iki 12 mm
Mõõtmed
111mm (plotis) x 204mm (gylis) x 58mm (aukštis)
Täielik
12mm juoda ant balto TZe juostelė (4m)

Konkreetsed viited

ean13
4977766765299
Kirjeldus

PT-H110 etiketiprinteriga saate printida kuni 12 mm laiuseid etikette, mis teeb sellest ideaalse etiketiprinteri teie kontorisse või üldisele töökohale.


Vastupidavad sildidPrindi alates Koheselt

Sellel kompaktsel ja hõlpsasti käsitsetaval etiketiprinteril on spetsiaalsed kiirjuurdepääsunupud, nii et saate kiiresti valida soovitud funktsioonid ja valmistada etikett hõlpsasti ette. Printimiskiirus 20 mm/s teeb teie etiketitööd lihtsamaks.


Sisseehitatud graafiline ekraan

16-kohaline LCD-ekraan teeb sildi loomise lihtsaks. Enne printimist saate oma etiketile eelvaate teha ja seejärel valida raamid ja sümbolid, mida soovite etiketile lisada.


Traadi märgistus

Märgistage oma adapterid, pistikud ja kaablid selgelt, kasutades kaabli märgistamise funktsiooni. Trükkige lipu tüüpi sildid, mida saate kasutada juhtmete ümber keeramiseks, et neid hiljem hõlpsasti identifitseerida.


Paljud kirjatüübid, raamid ja sümbolid

Valige 3 kirjastiili, 10 kirjastiili, 15 raami ja rohkem kui 250 tähemärgi vahel, et luua sildid vastavalt teie vajadustele.


Palju asju teie töökohal

Vastupidavate P-touch etikettidega saate märgistada mitmesuguseid esemeid, nagu näiteks kaablid ja pistikud, CD-d ja DVD-d, USB-mälupulgad, kontoritarbed, kaustad, töötajate ja külaliste nimekaardid, arhiivikapid, sildid, postiruumid, teadetetahvlid, riiulid ja lisanumbrid.


Waterproof, laminated P-touch TZe labels

P-touch lamineeritud etiketid - testitud äärmuslikes tingimustes

Brother TZe lindikassette on saadaval laias valikus laiustes ja värvides, samuti on saadaval spetsiaalsed lindid, nagu ekstra kleepuvad, paindlikud identifitseerimislindid (juhtmete ümber mähkimiseks või lipu tüüpi etikettide loomiseks), eemaldatavad ja ohutuslindid. Need lamineeritud lindid on äärmiselt vastupidavad, need on kavandatud ja testitud taluma temperatuurikõikumisi, päikesevalgust, niiskust, hõõrdumist ja kemikaale.

chat Kommentaarid (1)
Hinne
Hetkel pole klientide arvustusi.

muud samasse kategooriasse kuuluvad tooted

Tooted, mis võivad teile meeldida

Trükkimise laius Trükkimise laius   iki 12 mm
Trükkimismeetod Trükkimismeetod